Saimaan Risteilyt Oy

VALMISTAUDUMME RISTEILYKESÄÄN 2020 COVID-19 HUOMIOIDEN.   ALOITAMME RISTEILYT KESÄKUUSSA KORONA-OLOSUHTEIDEN  JA ANNETTUJEN OHJEIDEN SEN TAAS SALLIESSA.  ALKUVAIHEESSA TOTEUTAMME JA SUOSITTELEMME TILAUSRISTEILYJÄ  JO MUUTENKIN TOISTENSA KANSSA TEKEMISISSÄ OLEVILLE IHMISRYHMILLE, KUTEN TYÖPORUKOILLE SEKÄ PERHEILLE PALUUNA NORMAALIIN ELÄMÄÄN JA YHDESSÄOLON JUHLAAN  KORONAN JÄLKEEN. VAHVISTAMME ALUKSEN PUHDISTUS- JA DESINFIONTIJÄRJESTELYT TURVALLISTEN RISTEILYOLOSUHTEIDEN VARMISTAMISEKSI. AIKATAULURISTEILYT ALOITAMME OLOSUHTEIDEN PALATTUA TURVALLISTEN YLEISTEN KOKOONTUMISTEN JA NORMAALIEN KOHTAAMISIEN EDELLYTTÄMÄLLE TASOLLE.
 

Kunnianosoituksena Saimaalle ja suomalaiselle naiselle, aikaisemmin M/S El Farona tunnettu alus on purjehtinut kesästä 2016 alkaen uudella nimellä M/S Saimaa Margareta. Saimaan hengessä uudistetuilla  ulkokokansillamme ja maisemaikkunoin varustetuista sisätiloistamme nautit Suomen kauneimmasta järvimaisemasta liikkuvin terassitunnelmin.

Alus on tyylikäs ja hyvin varusteltu matkustaja-alus ja liikennöi Lappeenrannan matkustajasatamasta. M/S Saimaa Margaretan löydät heti paikalle tultuasi satamatorin vierestä, lippurivistön edestä (Satamatie 1, Lappeenranta).

Aikatauluristeilyt  juhannukselta koulujen alkuun lähes päivittäin. Risteilyt saaristoon ja  Saimaan kanavalle leppoisasti kipparin selostuksin. 

Tilausristeilyillä toukokuusta lokakuun ruskille tarjoamme unohtumattomat puitteet työporukalle, yritysten asiakastilaisuuksiin tai kesäiseen juhlaan. Laivan ilmastoidussa ravintolassa voit nauttia toiveidesimukaan ruokaa ja juomia ohjelman kera. Lähetä meille tarjouspyyntösi.

Lappeenrannan satama-alue on perinteikäs sisävesilaivojen sekä ympäri Itä-Suomea ja Suomenlahdelta saapuvien huvialusten  kesäsatama. Elävä satama risteilyineen ja tapahtumineen sekä sataman linnoitusalue luovat yhdessä Lappeenrannan satamasta vertaistaan vailla olevan Saimaan etelärannan helmen. TERVETULOA RISTEILEMÄÄN!

TEEMARISTEILYT

NORPPARISTEILYT  SEURAAVAN KERRAN TAAS 13.-16.5.2021,:)..