Cruise info

BoardingYou can board about 15 minutes before the cruise starts
Food and beveragesAluksella on täydet anniskeluoikeudet, koko alus on ravintola-aluetta.Kahviosta ostettavissa pikkupurtavaa. Omien juomien/ruokien tuominen alukseen on kiellettyä. Tilausristeilyillä ja ryhmillä myös ruokailut mahdollisia ennakkoon varattuna.
LiikuntaesteisetValitettavasti alus ei sovellu pyörätuolilla/rollaattorilla liikkumiseenportaidensa ja kulkuväylien kapeiden kohtien vuoksi.
Maksaminen aluksellaAluksella voi maksaa käteisellä ja tavanomaisilla maksu-/luottokorteilla.
Tupakointi aluksellaAlus on suurelta osin savuton. Tupakointi on sallittu vain peräkannella,jossa myös tuhkakupit.Kaikkialla muualla aluksen sisä-ja ulkotiloissatupakointi on kielletty.
Aluksella puhutut kielet ja kuulutuksetMiehistö puhuu suomea ja englantia. Laivalla on kattava audiojärjestelmä,reittiselostukset tulevat suoraan komentosillalta. Kuulutukset ovat pääosinsuomeksi ja matkustajatilanteen mukaan osin myös englanniksi.
VessatVessat sijaitsevat aluksen alimmaisella kannella (portaat keskikerrok-sesta sisältä). Vessojen hanavesi ei ole juomakelpoista.
Eläinten mukaanotto risteilylleSosiaaliset ja hyväkäytöksiset pienet koirat ovat tervetulleita laivammeulkokansille, takakansi on myös katettu. Sisätiloihimme emme ota eläimiämahdollisten allergiaoireiden vuoksi.
Laivakoira HelmiKomentosillalla asustelee ajoittain laivakoiramme Helmi (pieniRanskan bulldoggi), Helmen voi kohdata myös aurinkokannella.Helmi on erittäin kiltti ja on toiminut myös vanhusten seurakoirana.