Risteilyt

M/S Saimaa Margareta risteilee Saimaalla ja Saimaan kanavalla Tilaus-, Teema- ja Aikatauluristeilyjä kotipaikkana Lappeenranta. Tilaus- ja Teemaristeilyt Puumalan eteläpuoleisella vesialueella ja Saimaan kanavalla aina valtakunnan rajalle asti.

KESÄN 2021 AIKATAULU- JA TEEMARISTEILYT 5.7.-8.8.2021. JULKAISEMME AIKATAULUT AINA EDELTÄVÄLLÄ VIIKOLLA TILAUSRISTEILYT, RYHMÄT, SÄÄENNUSTEET JA KORONAOLOSUHTEET HUOMIOIDEN. VARUSTAMO VARAA OIKEUDEN MUUTOKSIIN.

Aikatauluristeilyt

Kanavaristeilyt

Opastetut kahden tunnin risteilyt vuonna 1856 avatulle Saimaan kanavalle. Kanavan historia on kiehtova tarina meriyhteyden rakentumisesta Savo-Karjalaan eikä sulutuskokemus ei jätä ketään kylmäksi.

Saaristoristeilyt

Kahden tunnin risteilyt saaristoon terassitunnelmin Suomen suvessa ja Saimaan kallioisissa maisemissa, kipparin selostuksin. Risteilyn aikana syntyy ymmärrys Suomalaisuuden juurista Saimaalla myös ajalta vesistön muodostaessa kulkuyhteyksien perustan.

Teemaristeilyt

Salpalinjaristeily

Salpalinjaristeily itsenäisen Suomen viimeisen puolustuslinjan äärelle Saimaalla. Vesistöntiedustelu linjan rakenneratkaisuihin sitoen ja taktisesti/operatiivisesti/strategisesti lähestyen.