Tilausristeilyt

MS SAIMAA MARGARETA RISTEILEE KESÄLLÄ 2021 MAHDOLLISET KORONA-OLOSUHTEET SUUNNITELMALLISESTI HUOMIOIDEN JA TARJOTEN PUHTAAT TILAT PIENRYHMILLE.  TILAUSRISTEILYT PUOLITETUIN MATKUSTAJAMÄÄRIN YHDESSÄOLOON OMALLA PORUKALLA, RYHMILLE, TYÖHYVINVOINTI- JA VIRKISTYSPÄIVILLE, EDUSTUSTILAISUUKSIIN SEKÄ SUKU- JA PERHETAPAHTUMIIN,:)..

Korkealaatuiset tarjoilut omasta keittiöstä suoraan raaka-aineista kotimaisuuteen ja paikallisuuteen pyrkien. Risteilyt niin saaristoon ja Saimaan kanavalle, kuin myös kauemmas Saimaalle erilaisilla mahdollisuuksilla saarivierailuista sauna- ja kalastusristeilyihin.

Aloitamme tilausristeilyt toukokuussa. Alkuvaiheessa toteutamme ja suosittelemme tilausristeilyjä jo muutenkin toistensa kanssa tekemisissä oleville ihmisryhmille, kuten työporukoille sekä perheille, normaaliin yhdessäoloon Saimaalla. Vahvistamme aluksen puhdistus- ja desinfiointijärjestelyt turvallisten risteilyolosuhteiden varmistamiseksi. Anniskeluluvassamme sisätilojemme mukainen henkilömäärä on 66. Suunnittelemme ja otamme vastaan uusia varauksia tilausristeilyille 2021 kevään 2020 voimassa olleiden ravintoloiden korona-määräysten mukaista 50%:sta maksimi henkilömäärää 33.

Seuraamme korona-tilannetta/ohjeita ja reagoimme tilanteen kehittymisen edellyttämällä tavalla. Mikäli tilausristeily joudutaan perumaan varustamon toimesta viranomaismääräysten seurauksena tai varustamon omaan turvallisuusarviointiin perustuen, palautetaan tilaajan Saimaan Risteilyt Oy:lle maksamat varausmaksut/ennakot kokonaisuudessaan peruutusehtojen mukaisesti.

TILAUSRISTEILYHINNAT 2021:

1 tunnin risteily 380,- eur
2 tunnin risteily 680,- eur  (2. tunti 300,- eur)
3 tunnin risteily 950,- eur  (3. tunti  270,- eur)
4 tunnin risteily 1200,- eur  (4. tunti 250,- eur)

+lisätunnit 4 tunnin jälkeen 250,- eur/h
HUOM! ALV 10% LISÄTÄÄN EDELLÄ OLEVIIN HINTOIHIN 

Esimerkkejä risteilykohteista Saimaalle Menoaika
Mälkiän sulku /Kanavamuseo 1 h 
Taipalsaari kk 1 h 30 min
Joutseno Likosenlahti 2 h
Ilkonsaari tai Satamosaari 2h 30 min
Imatran matkustajasatama 3 h
Saimaa Gardens Rauha 3 h
Lomakeskus Saimaanranta 3 h
Sarviniemi 3 h 30 min
Puumala kk 5 h 30 min
Puumala Sahanlahti 6 h 
Ristiina 6 h 30 min
Savonlinna 12 h

Lpr:sta Saimaan Kanavalle ja sulkuun

Mälkiän sulku  1 h
Mälkiän sulku + kanavamuseo 1 h 30 min
Mustolan sulku 1h 30 min
Soskuan sulku 2 h 30 min
Nuijamaan tullin laituri 3 h 30 min