Tilausristeilyt


MS SAIMAA MARGARETA RISTEILEE KESÄLLÄ 2021 MAHDOLLISET KORONA-OLOSUHTEET SUUNNITELMALLISESTI HUOMIOIDEN JA TARJOTEN PUHTAAT TILAT PIENRYHMILLE. TILAUSRISTEILYT PUOLITETUIN MATKUSTAJAMÄÄRIN YHDESSÄOLOON OMALLA PORUKALLA, RYHMILLE, TYÖHYVINVOINTI- JA VIRKISTYSPÄIVILLE, EDUSTUSTILAISUUKSIIN SEKÄ SUKU- JA PERHETAPAHTUMIIN.

Korkealaatuiset tarjoilut omasta keittiöstä suoraan raaka-aineista kotimaisuuteen ja paikallisuuteen pyrkien. Risteilyt niin saaristoon ja Saimaan kanavalle, kuin myös kauemmas Saimaalle erilaisilla mahdollisuuksilla saarivierailuista sauna- ja kalastusristeilyihin.

Aloitamme tilausristeilyt toukokuussa. Alkuvaiheessa toteutamme ja suosittelemme tilausristeilyjä jo muutenkin toistensa kanssa tekemisissä oleville ihmisryhmille, kuten työporukoille sekä perheille, normaaliin yhdessäoloon Saimaalla. Vahvistamme aluksen puhdistus- ja desinfiointijärjestelyt turvallisten risteilyolosuhteiden varmistamiseksi. Anniskeluluvassamme sisätilojemme mukainen henkilömäärä on 66. Suunnittelemme ja otamme vastaan uusia varauksia tilausristeilyille 2021 kevään 2020 voimassa olleiden ravintoloiden korona-määräysten mukaista 50%:sta maksimi henkilömäärää 33.

Seuraamme korona-tilannetta/ohjeita ja reagoimme tilanteen kehittymisen edellyttämällä tavalla. Mikäli tilausristeily joudutaan perumaan varustamon toimesta viranomaismääräysten seurauksena tai varustamon omaan turvallisuusarviointiin perustuen, palautetaan tilaajan Saimaan Risteilyt Oy:lle maksamat varausmaksut/ennakot kokonaisuudessaan peruutusehtojen mukaisesti.

Tilausristeilyhinnat 2021

1 tunnin risteily380,- eur
2 tunnin risteily680,- eur (2. tunti 300,- eur)
3 tunnin risteily950,- eur (3. tunti 270,- eur)
4 tunnin risteily1200,- eur (4. tunti 250,- eur)
+ lisätunnit 4 tunnin jälkeen 250,- eur/h
Huom! ALV 10% lisätään edellä oleviin hintoihin.
Esimerkkejä risteilykohteista SaimaalleMenoaika
Mälkiä1h
Taipalsaari1h 30min
Joutseno Likosenlahti2h
Ilkonsaari tai Satamosaari2h 30min
Imatra matkustajasatama3h
Saimaa Gardens Rauha3h
Lomakeskus Saimaanranta3h
Sarviniemi3h 30min
Puumala5h 30min
Puumala Sahanlahti6h
Ristiina6h 30min
Savonlinna12h

Lappeenrannasta Saimaan Kanavalle ja sulkuun

Mälkiän sulku1h
Mälkiän sulku + kanavamuseo1h 30min
Mustola sulku1h 30min
Soskuan sulku2h 30min
Nuijamaan tullin laituri3h 30min

Pyydä tarjousta!

Alla olevalla lomakkeella voitte pyytää tarjouksen juuri Teidän tarpeisiinne sopivaksi räätälöitynä.