Risteilyt

M/S Saimaa Margareta risteilee Saimaalla ja Saimaan kanavalla Tilaus-, Teema- ja Aikatauluristeilyjä kotipaikkana Lappeenranta. Tilaus- ja Teemaristeilyt Puumalan eteläpuoleisella vesialueella ja Saimaan kanavalla aina valtakunnan rajalle asti. Risteilyt terassitunnelmin, koko alus on ravintola-aluetta (omien juomien/eväiden tuominen alukselle kiellettyä).

Aikatauluristeilyt

Saaristoristeilyt perjantaina 30.06.2023 ja joka toinen maanantai 10.07.-21.08.2023

Kahden tunnin risteilyt saaristoon terassitunnelmin Suomen suvessa ja Saimaan kallioisissa maisemissa, kipparin selostuksin. Risteilyn aikana syntyy ymmärrys Suomalaisuuden juurista Saimaalla myös ajalta vesistön muodostaessa kulkuyhteyksien perustan.

Kanavaristeilyt heinä-elokuussa

Opastetut kahden tunnin risteilyt vuonna 1856 avatulle Saimaan kanavalle. Kanavan historia on kiehtova tarina meriyhteyden rakentumisesta Savo-Karjalaan eikä sulutuskokemus ei jätä ketään kylmäksi.

Teemaristeilyt

Norpparisteilyt 18. ja 20.05.2023

Norpparisteilyt keväisin Taipalsaaren Suuresta Sarviniemestä Suur-Saimaan vesille yhteistyössä WWF:n kanssa. LOPPUUNMYYTY!

Saaristoristeily Salpalinjalle sunnuntaina 04.06.2023

Puolustusvoimien lippujuhlapäivänä saaristoristeily itsenäisen Suomen viimeisen puolustuslinjan äärelle Saimaalla. Vesistöntiedustelu linjan rakenneratkaisuihin sitoen ja taktisesti/operatiivisesti/strategisesti lähestyen.

Ilkonsaariristeilyt lauantaisin 17.6.-05.08.2023 (pl. 24.6.2023)

Ilkonselällä sijaitseva Ilkonsaari on tunnettu veneilijöiden keskuudessa luonnostaan ja skiitoistaan. Risteily Ilkonsaareen antaa käsityksen Saimaasta ja Saimaan saaristosta ja skiitat tuovat tapahtumaan mielenkiintoisen kulttuurillisen lisän. Risteily pituus on kokonaisuudessaan noin 6 tuntia ja maissaoloaikaa Ilkonsaaressa on noin 1 1/2 tuntia.