Risteilyt

M/S Saimaa Margareta risteilee Saimaalla ja Saimaan kanavalla Tilaus-, Teema- ja Aikatauluristeilyjä kotipaikkana Lappeenranta. Tilaus- ja Teemaristeilyt Puumalan eteläpuoleisella vesialueella ja Saimaan kanavalla aina valtakunnan rajalle asti. Risteilyt terassitunnelmin, koko alus on ravintola-aluetta (omien juomien/eväiden tuominen alukselle kiellettyä).

Aikatauluristeilyt

Saaristoristeilyt sovitellen aikatauluihin 01.07.-04.08.2024

Kahden tunnin risteilyt saaristoon terassitunnelmin Suomen suvessa ja Saimaan kallioisissa maisemissa, kipparin selostuksin. Risteilyn aikana syntyy ymmärrys Suomalaisuuden juurista Saimaalla myös ajalta vesistön muodostaessa kulkuyhteyksien perustan.

Kanavaristeilyt lähes päivittäin 01.07.-04.08.2024

Opastetut kahden tunnin risteilyt vuonna 1856 avatulle Saimaan kanavalle. Kanavan historia on kiehtova tarina meriyhteyden rakentumisesta Savo-Karjalaan eikä sulutuskokemus ei jätä ketään kylmäksi.

Teemaristeilyt

Norpparisteilyt 18. ja 19.05.2024

Norpparisteilyt keväisin Taipalsaaren Suuresta Sarviniemestä Suur-Saimaan vesille yhteistyössä WWF:n kanssa.

Ilkonsaariristeilyt kesä-heinäkuussa 2024

Ilkonselällä sijaitseva Ilkonsaari on tunnettu veneilijöiden keskuudessa luonnostaan ja skiitoistaan. Risteily Ilkonsaareen antaa käsityksen Saimaasta ja Saimaan saaristosta ja skiitat tuovat tapahtumaan mielenkiintoisen kulttuurillisen lisän. Risteily pituus on kokonaisuudessaan noin 6 tuntia ja maissaoloaikaa Ilkonsaaressa on noin 1 1/2 tuntia.