Risteilyinfo

Laivaan nousuLaivaan pääsy n. 15 minuuttia ennen lähtöä.
Juomat ja ruokailu aluksellaAluksella on täydet anniskeluoikeudet, koko alus on ravintola-aluetta.Kahviosta ostettavissa pikkupurtavaa. Omien juomien/ruokien tuominen alukseen on kiellettyä. Tilausristeilyillä ja ryhmillä myös ruokailut mahdollisia ennakkoon varattuna.
LiikuntaesteisetValitettavasti alus ei sovellu pyörätuolilla/rollaattorilla liikkumiseen portaidensa ja kulkuväylien kapeiden kohtien vuoksi.
Maksaminen aluksellaAluksella voi maksaa käteisellä ja tavanomaisilla maksu-/luottokorteilla.
Tupakointi aluksellaAlus on suurelta osin savuton. Tupakointi on sallittu vain peräkannella,jossa myös tuhkakupit.Kaikkialla muualla aluksen sisä-ja ulkotiloissatupakointi on kielletty.
Aluksella puhutut kielet ja kuulutuksetMiehistö puhuu suomea ja englantia. Laivalla on kattava audiojärjestelmä, reittiselostukset tulevat suoraan komentosillalta. Kuulutukset ovat pääosin suomeksi ja matkustajatilanteen mukaan osin myös englanniksi.
VessatVessat sijaitsevat aluksen alimmaisella kannella (portaat keskikerroksesta sisältä). Vessojen hanavesi ei ole juomakelpoista.
Eläinten mukaanotto risteilylleSosiaaliset ja hyväkäytöksiset pienet koirat ovat tervetulleita laivamme ulkokansille, takakansi on myös katettu. Sisätiloihimme emme ota eläimiä mahdollisten allergiaoireiden vuoksi.